Добредојдовте !!!

     Наше задоволство е да ви го представиме целосниот асортиманот на автобуси што фабриката ги призведува. Менаџерскиот тим на фабриката се содржи од најдобрите инжињери и менаџери на проекти кои што можат да ги исполнат вашите барања во секој момент. Нашата фабрика има континуитет во производството повеќе од 60 години, по приватизацијата на фабриката, сигурноста и квалитетот на производите е на повисоко ниво кое постојано се подобрува.
Фабриката за автобуси "SANOS" навистина има своја традиција која продолжува и понатаму...

 

 

Административна зграда

 

Copyright © SANOS 2008 All rights reserved.